Profiel

Screenex Vastgoed BV.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in aan- en verkoop, huur- en verhuur van (horeca)onroerend goed. Daarnaast verhuren wij woningen aan particulieren en bedrijven.

Geschiedenis:

Opgericht in 1984 als onderdeel van Screenex Holding BV. door Marius Schaay. Thans wordt de onderneming geleidt door de zoon van de oprichter, Eric Schaay. Op deze website treft U de beschikbare bedrijfsruimten en woningen aan voor verhuur (en eventueel verkoop).

Daarnaast vindt U links naar onze andere bedrijven, te weten:

Screenex Horeca Exploitatie BV –voor beheer & pacht van horeca-ondernemingen RS Speelautomaten M. Schaay BV. –exploitatie van speelautomaten & fabricage, verkoop, verhuur van casinomaterialen. Voor meer informatie kunt U contact met ons opnemen.

Screenex Horeca Exploitatie BV.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de aan- en verkoop, huur- en verhuur, pacht- en verpachten van horeca-ondernemingen. Geschiedenis: zie Screenex Vastgoed BV. Op deze website treft U de beschikbare horeca-ondernemingen aan. Daarnaast vindt U links naar onze andere bedrijven: zie hierboven. Voor meer informatie kunt U contact met ons opnemen.